Kampsportstävlingar

Det börjar bli alltmer populärt att gå på sportevent och galor, där man kan se olika former av kampsporter. Några av de största galorna är inom mixed martial arts och boxning. Dessa evenemang drar mycket publik och här får man garanterat uppleva en kväll fylld av adrenalinkickar och gastkramande spänning. Det här har blivit en underhållning av hög kvalité, med tävlande i proffsklass.

UFC Gala

Ultimate Fighting Championship är äntligen tillbaka. Galan hålls i Stockholm och förväntas att dra många åskådare. UFC är en organisation inom mixed martial arts (MMA), som håller galor runt om i hela världen och nu i maj är det alltså dags för ett besök i Sverige. Huvudnumret kommer att bli en match mellan den svenske superstjärnan Alexander Gustafsson och brasilianaren Glover Teixeira. Förutom UFC galan finns det mycket annat att se i Stockholm, som det kungliga slottet, ABBA-museet och Gamla stan.

Trophy MMA IX

Till påsk är det dags för Trophy MMA IX på Glasklart i Malmö. I huvudmatchen deltar en av Sveriges mest framgångsrika kvinnliga fighter, Malmötjejen Pannie Kianzad. Malmö är en stad med många vackra parker, som Slottsparken och Malmöhus slott. Malmösymboler som Turning Torso och Öresundsbron är också ett måste. I Malmö bor man bäst mitt i stan, med närhet till allt. Några fina och välrekommenderade hotell är Plaza hotell, Hotell Savoy eller Hotell Residens, som alla ligger i gamla, vackra byggnader.

Nordic Fight Night

I Sundsvall kan man gå och se proffsboxning, när Nordic Fight Night går av stapeln. Se den svenske proffsboxaren Otto Wallin som har varit obesegrad i de senaste 17 proffs tävlingarna. Sundsvall bjuder även på andra aktiviteter, som takvandring i Stenstan eller vandring upp till Sundsvalls stadsberg. Här finns många hotell att välja på och i varierad prisklass.