Rätt klädd för din träning

Våren är en tid för träning och uppfyllande av egna löften. Många har kommit i gång med träningsprogrammet och det är även fullt ute i löpspåren. Varför inte lägga lite tid ner på att också se bra ut, då du tränar?

Att se bra ut och bry sig om sig själv, höjer inte bara det egna självförtroendet, utan kan även få andra att höja sina ögonbryn av beundran. Alla ser, när någon har gått det där extra steget, för att göra sig lite extra fin.

Om du älskar träning, känner du säkert igen dig i följande påståenden. Till exempel har du alltid håret uppsatt i en slarvig knut, när du tränar. Du äger ett hundratal sunkiga träningslinnen och sport-behåar och drar dig inte ifrån att köpa fler. Du njuter kanske av att gå upp tidigare än alla andra för att få tid med en springrunda, även om det är söndag.

Nästa gång du tränar, tänk till lite extra innan du går ut genom dörren. Gå det där extra steget för att se lite bättre ut än du brukar. Har du inte de rätta kläderna? Oroa dig inte. Hitta något passande online och problemet är löst.