Svenska mästare 2012

De Svenska mästerskapen i Taekwondo som avgjordes i Baltiska hallen i Malmö 2012 blev en stor seger för Landskrona Taekwondo Akademi och klubben Po-Eun Taekwondo Malmö. De stod som Svenska Mästare 2012 med flest antal medaljer.

Landskrona Taekwondo Akademi är en förening som framgångsrikt tränar alla åldrar både de som vill tävla men också de som bara tränar som motion. Det finns ordentligt utbildade ledare och taekwondo-instruktörer vid LTA. Ett gediget samarbete sker med flera av Sveriges Taekwondoklubbar både tränare och de som utövar sporten. Alla är välkommen att träna i Landskrona oavsett var du kommer ifrån. Framförallt vill LTA skapa en atmosfär som förenar och skapar vänskapsband över nationalitet, religion och åldrar. Tillsammans genom träningar och tävlande så skapas utöver kondition och fysiskt välbefinnande ett harmoniskt leverne genom mental styrka.

Landskrona Taekwondo Akademi vill att du som tränar och tävlar i Taekwondo ska utvecklas som människa men och inom sporten. Med att visa medkänsla, hänsyn och respekt till andra kamrater och lära sig disciplin genom den träning man utför bli en bättre kamrat. Något som akademin verkligen står för och vill medverka till att alla inom föreningen tar till sig och använder sig av. Både när man är i träningslokalen men och i sin vardag på skola och arbetsplatser.